1. Verkoper

 

Melissa Raskin, Bunswijkstraat 16, 3012 Wilsele

E-mail kapoenhandmade@gmail.com

Ondernemingsnummer 0769.812.982

 1. Algemene bepalingen

Door een bestelling te plaatsen bij Kapoen Handmade aanvaardt de klant deze voorwaarden volledig en zonder voorbehoud.

 1. Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn in euro en exclusief verzendkosten. Kapoen Handmade is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.

 1. Betalingen

- Bancontact

- Vooraf overmaken via bankoverschrijving voor de aankopen op volgend rekeningnummer IBAN BE77 7370 5479 5242 BIC KREDBEBB onder vermelding van het factuurnummer.

Kapoen Handmade is gerechtigd een betstelling te weigeren of te annuleren indien de betaling niet binnen de 7 werkdagen is ontvangen. Het product wordt dan weer vrijgegeven voor verkoop.

 1. Verzending

We verzenden in België via Bpost. Andere landen op aanvraag. Aankopen kunnen ook opgehaald worden na afspraak bij Kapoen Handmade te Wilsele of bij Optiek Raskin te Sterrebeek. Tarief €6 naar thuisadres, €5 naar postpunt. Gratis verzending vanaf 60 euro.

Levertijd 2 tot 7 werkdagen, afhankelijk van de drukte.

 1. Verlies en beschadiging

Kapoen Handmade kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending. Alle kledij wordt met de grootste zorg gemaakt en ingepakt. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn tijdens het transport en controleer je pakket onmiddellijk bij ontvangst.

 1. Herroepingsrecht

Omdat het een verkoop op afstand via internet betreft kan de klant binnen de 14 kalenderdagen vanaf leveringsdag afzien van de verkoop. Het artikel moet in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van alle originele labels terug verzonden worden naar Kapoen Handmade. Als de producten niet conform de voorwaarden van het herroepingsrecht zijn worden de producten niet teruggenomen. De klant is verplicht Kapoen Handmade op de hoogte te stellen van de reden van retour. De retourkosten zijn geheel voor de koper.

Bij bestellingen die opgehaald worden bij Kapoen Handmade vervalt dit recht omdat het dan geen verkoop op afstand betreft. De klant kan dan de kledij goed bekijken en ter plaatse beslissen over de aankoop.

 1. Garantie

De waarborg beperkt zich enkel voor verborgen gebreken of schade door onze fout.

 1. Klachten

Klachten of andere tekortkomingen moeten binnen 7 kalenderdagen gemeld worden via kapoenhandmade@gmail.com, anders vervalt elk recht.

 1. Privacy

De door de klant meegedeelde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van een bestelling.

 1. Eigendomsrecht

De website, logo’s, teksten en foto’s zijn eigendom van Kapoen Handmade of diens eigenaar. Gelieve deze niet te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

 1. kwaliteit fotomateriaal

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken van de realiteit en kunnen ook afhankelijk zijn van de instellingen van uw beeldscherm. Bij onzekerheid kan u de foto’s ook bekijken op een ander beeldscherm.